Kde urobili majstri chybu? Jožko a Miloš pokašľali celý recept banalitou!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá na kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde s Vilom Habom a Jožkom Vivodikom.

Aj dnes pokračuje v poradí už tretí súboj veľkých odborníkov a jedných z najznámejších tvárí v histórii Mojej mamy. Proti sebe sa totiž opäť postaví Vilo Habo s krstnou dcérou Paulínou proti Jožkovi Vivodikovi, ktorý zas bude dirigovať bratranca Miloša. Zatiaľ to vyzerá tak, že Vilo s Paulínou sú so skóre 2:0 v prevahe. To sa však môže zmeniť. Pravdou ale je, že Jožkovi a Milošovi sa tentoraz pekne skomplikuje situácia. Ich recept na plneného kuracieho ježka rozhodne nedopadne podľa ich predstáv. Názov ježko chalani ešte pred samotným varením zdôvodnili tým, že keď sa mäso nareže, naplní a zapečie, tak to celé vo výsledku vyzerá "naježene". No práve fáza zapečenia v ich prípade spôsobí, že ježka dnes v relácii neuvidíme.

Surové mäso z rúry poputovalo na panvicu Surové mäso z rúry poputovalo na panvicu Zdroj: TV JOJ

Chalani totiž v zápale varenia podcenili situáciu a mäso nedali piecť na panvicu či rajnicu, ale do rúry. To však bola fatálna chyba. Keď ich po čase Junior nabádal, aby šli mäso do rúry skontrolovať, opäť podcenili situáciu. Napokon tak spravili až v siedmej minúte, kedy odrazu nastal poriadny šok. Mäso v rúre zostalo takmer surové. "Fyzika nepustí a ja ako technik som ju veľmi podcenil," priznal Jožko svoje zlyhanie. Keďže si zúfalí chalani nevedeli dať rady, okamžite prizvali na pomoc špecialistu Mareka. Ten však už inú možnosť, než dať mäso na panvicu nevidel. Napokon usúdil, že mäso vcelku sa už beztak nestihne spraviť, preto chalanom odporučil nakrájať ho na menšie kúsky a urobiť z kuraciny soté. Namiesto kuracích ježkov tak uvidíme maximálne kuracie soté. Bude to však stačiť na výhru alebo dopadnú súperi ešte horšie?

Sledujte ďalší napínavý súboj v Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!

Tagy: Vilo Habo