Projekt DJ Andrej z Mama, ožeň ma sa zmenil na nepoznanie: Je TOTO vôbec on?

Elektrikár, programátor, no v prvom rade ambiciózny DJ Andrej patril v reality šou Mama, ožeň ma k jedným z najvýraznejších účinkujúcich. Dlhé vlasy, drsný slovník a škandály pod jeho strechou sa zapísali do televíznej histórie.

Svojrázny Andrej, ktorý je divákom a svojim fanúšikom skôr známy ako Projekt DJ Andrej, si v roku 2013 hľadal svoju vyvolenú prostredníctvom televíznych obrazoviek. Prihlásil sa do reality šou a vďaka nej sa preslávil doslova po celom Slovensku. Neprehliadnuteľný imidž, škandalózna nápadníčka Vierka, ktorá žila pod jeho strechou a chcela byť jeho vyvolenou a cirkusy na dennom poriadku. Aj týmto sa Andrejovo účinkovanie v šou zapísalo do televíznej histórie.

Od jeho účinkovania v Mama, ožeň ma uplynulo už 6 rokov a zdá sa, že po tak dlhom čase je už všetko inak. Kontroverzný televízny ženích našiel svoje šťastie po boku partnerky Lenky, s ktorou má dcérku Timeu. Navyše, zbavil sa svojho ikonického účesu a dlhé vlasy sú už minulosťou. Čo poviete, spoznali by ste ho bez jeho „hára“?