Ľubka - Mama, ožeň ma

Ľubka pritvrdzuje: Stanka, čo teraz uvidíš, sa ti páčiť nebude!

„Akoby ma spálila, celé moje vnútro zhorelo!“ hovorí Ľubka o nehanebnom čine, ktorý spravila Stanka.

Stanka urobila osudovú chybu. Uvítacie ruže od Juraja použila na výzdobu stola, pričom sa neštítila na dekoráciu použiť aj tie, ktoré dostala od lesníka Ľubka. Tá s nimi mala iné plány a chcela si lupene usušiť a vystaviť si ich doma na pamiatku, aby na prvé stretnutie s Jurajom nikdy nezabudla. Teraz je však jej plánom koniec a Ľubka je zdevastovaná: „Zničila ružičky a tým v podstate akoby ma spálila. Celé moje vnútro  tým pádom zhorelo, premenilo sa na popol a rozsypalo sa.“ Stanka Ľubku ranila na jednom z najcitlivejších miest a tak drogistka na očistenie duše opäť využíva mágiu. Lupene spáli nad sviečkou a pri tom hovorí: „Toto, čo uvidíš, sa ti asi nebude páčiť!“ Ľubka však dostáva aj ďalšiu ranu, keď sleduje, ako si Juraj k Stanke opäť nachádza cestu a čo je ešte horšie, Stankin obed - rezne so zemiakovým šalátom, Jurajovi chutil viac ako Ľubkin vyprážaný syr!

U Tibora nastáva veľký okamih, text dopísaný a konečne nastal čas vybrať sa do štúdiami a s dievčatami nahrať spoločný song! Skúsený spevák Tibor radí dievčatám, ako správne spievať a dievčatá pod jeho taktovkou so slúchadlami na ušiach spievajú vokály. Čo z tohto ľudovo-neumeleckého tria vznikne? Po návrate domov sa schyľuje k erotike, keď dáva Tibor po prvý raz dievčatám odvážny návrh: „Čo si dáme dneska večer? Dnes spolu všetci traja spíme!“ Neskôr prichádza aj so šokujúcou teóriou týkajúcou sa spojenia bitka a ženy. „Odsudzujem mužov, ktorí bijú ženy, ale záleží od toho, ako ich bijú. Jedna taká facka, nie taká šupa, že jej odletí hlava, niekoho občas privedie k rozumu,“ hovorí presvedčene.

Aj Andrej je umelecky naladený a nastal deň prvej ostrej prípravy pred natáčaním videoklipu. Skúška prebieha v poctivo vybranej lokalite - na cintoríne v Michalovciach. Dievčatá si zatancujú, Andrej rapuje o nešťastnej láske. Práve tá ho trápi už od rána, keď DJ prepadáva depresii. Spomienky na bývalku Zuzanu ho stále neprechádzajú a už musí zakročiť aj Andrejova mama: „A kľud Andrej! Za chvíľku máš 26 rokov, aké to máš správanie?“ Andrej si však nemôže pomocť a smutné myšlienky ho neopúšťajú ani pri cvičení v telocvični. Vierka dúfala, že konečne predvedie niečo zo svojho umenia, no zároveň vyhlasuje, že zadarmo trénerku robiť nebude! Andrej si tak aspoň precvičí svoje bojové umenia a tak tento diel Mama, ožeň ma nemôžete vynechať!

Martin si odžíva ďalšiu neľahkú skúšku so ženami. Tento raz sa zamerali na jeho tvrdenia, že je podnikateľ tak dievčatá vyhádžu jeho šantík a hľadajú aspoň jeden kus oblečenia, ktorý by zodpovedal jeho tvrdeniam. Nenájdu však nič a Martin prechádza do protiútoku. Dievčatám vyčíta, že ani ony si k nemu nepriniesli žiadne módny kúsky, na čo Monika dostane priam hysterický záchvat. Krásne oblečenie vraj so sebou má, no nemá kde využiť!

U Nika sa dievčatá stylujú, aby sa svalnáčovi zapáčili, no situácia sa obracia proti Katke. Dievčatá začnú riešiť jej šatník, snažia sa jej pomôcť, no ona Katka sa zloží a rozplače. To najhoršie ju ešte len čaká, keď ju Niko vyhodí z izby! Dohoda bola taká, že každú noc pri ňom spí jedna z nich. Katka sa k nemu nasťahovala aj s perinami a on ju pekne otočí preč so slovami: „To nemôžeš spať u seba? Ja tu s tebou spať nebudem, tu máš veci!“

Mama, ožeň ma pokračuje dnes o 21:40 na Jojke.