Mama 6 - tit

Prvá pusa v Mama, ožeň ma! Martinka v siedmom nebi, Tibor ostal oslintaný!

Maťko sa nezdrží a vybehne na ženy. Vierka uzná, že potrebuje pomoc.

Dočkali sme sa aj my aj Martinka! Krásou svojrázna upratovačka sa konečne dostala do fyzického kontaktu so svojím objavom zo Šamorína Tiborom a padla prvá pusa! Kým Martinka je v siedmom nebi, Tibor má k puse jemné výhrady. „Bol som úplne poslintaný!“ sťažuje si na dvorku, no v Martinke sa prebudili všetky city a láska je na svete. V Šamoríne sa však bude aj makať, Martinka natiera plot a Júlia sa zvŕta v kuchyni. Tibor medzi nimi pendluje a stále má k niečomu výhrady. Kým doteraz tichá Martinka robila Tiborovi všetko po vôli, konečne prejavila svoj názor a plot namaľovala podľa svojho. Hoci rozkaz znel jasne – namaľovať plot dvoma farbami. Čo však urobiť, keď karaoke spevák rozriedil farbu veľmi nešikovne a na hrdzavý plot nechytá? Večer nastane okamih „O“, Tibor pustí dievčatám hit, ktorý spoločne nahrali v štúdiu.

U Andreja nálada poklesla. Vierka začne rýpať do potenciálnej svokry a otvára kauzu vychudnutý pes na záhrade. Hádka ako hrom prinesie obvinenie, že by sa Vierka mala dať liečiť, pretože urgentne potrebuje pomoc. Výsledok? Vierka súhlasí! Akurát dodáva, že si nemyslí, že by bola psychicky narušená. Andrej nám predstaví svoju výbavu DJ-a, ktorá obsahuje niekoľko reproduktorov, jeden jedenásťgombíkový mixážny pult, zopár žiaroviek pre srandu a atmosféru a počítač. S týmto sa chystá na zábavu!

Dnes sa k životu prebudí Maťko, ktorý už nenechá so sebou zametať. Posadí si dievčatá do izby a spustí paľbu! Jeho najväčšou výtkou je ich správanie a taktiež to, že nedodržiavajú osobnú hygienu. Vraj sa viac sprchuje ako ony! Temperamentá Aneta sa nezdrží a vyskočí do pokojného svalnáča, až krik spustí na celú bytovku. „Smrdím ti?“ pýta sa. Z banálnej výčitky je hádka obrovských rozmerov. Monika sa do toho zamiešia a povie, že Martin vyzerá ako po kóme. Desaťročnej kóme. A ešte si ani len nohy nevie oholiť!

Juraj je v šoku! Ľubkino správanie bolo pozornosti hodné už niekoľkokrát, no teraz neverí vlastným očiam. Hneď zrána odhaľuje Ľubkinu odvrátenú stránku, ktorú zatiaľ ukázala iba v súkromí (pred televíznymi kamerami) a nevychádza z údivu. Pri východe slnka uvidí Ľubku modliť sa, no ranný rituál vyzerá všeljako, len nie ako pokojná pobožná seansa. Po šokujúcom ráne sa Juraj potrebuje dať dokopy a navrhne dievčatám, aby sa vybrali na spoločné nákupy, kým on pripraví obed. Dámy sa vymódia a príde aj na vysvetľovačku v kauze Ružičky!

Rad príde aj na prvé vyraďovanie! To prebieha u Nika a ten sa pripravuje na veľký krok. Ktorá z dievčat sa poberie domov? A aby neurobil životnú chybu, svoje rozhodnutie prežúva spolu s veľkou porciou praženice a potom z čista jasna vyhlási smerom k pobaleným dievčatám, že domov odchádza večne negatívna Katka. Ako príjme vyhadzov?

Romantická šou pokračuje! Mama, ožeň ma už dnes o 21:40 po Paneláku na Jojke!