Skvelá vychytávka pre majiteľov mačiek: Naučte ich chodiť na vašu toaletu!

Ako na to?

V relácii Miláčikovo dnes budeme riešiť mnoho problémov, s ktorými sa môžu majitelia stretnúť, ale takisto vám prezradíme aj skvelé vychytávky. O radu nás poprosila chovateľka mačiek Milina, ktorá by chcela svojho domáceho miláčika naučiť chodiť na klasickú ľudskú toaletu. Ide o trend, ktorý sa momentálne teší veľkej obľube najmä v zahraničí. Toto riešenie je podľa Miliny oveľa hygienickejšie, praktickejšie a zároveň šetrí čas i peniaze.

Miláčikovo - Príprava ľudského wc pre použitie mačkami Miláčikovo - Príprava ľudského wc pre použitie mačkami Zdroj: TV JOJ

​Cenné rady nám v tomto prípade dá už dnes v relácii Miláčikovo inštruktor Juraj. Proces spočíva v dvoch zásadných krokoch. "Prvý krok je, že jej toaletu, na ktorú je zvyknutá, musíme na dva dni priblížiť bližšie k ľudskému záchodu. Najskôr ho dáme ku dverám, v druhom kroku zas už do vnútra, do miestnosti. Proces zakončujeme tým spôsobom, že toaletu zoberieme, zdvihneme a položíme na záchodovú misu," prezradil Juraj. Keďže sa to však niektorým mačkám nemusí páčiť, respektíve nevedia tak vysoko vyskočiť, dáme im tam podložku, cez ktorú vyskočí. Tento proces by mal trvať týždeň až desať dní. Dovtedy by si mala mačka zvyknúť a naučiť sa to. Viac o tejto skvelej vychytávke sa dozviete už dnes v relácii Miláčikovo. 

Sleudute Miláčikovo dnes o 18:20 na JOJke!