Na Čírovú a Mareša sa na MISSke liala voda!

Mária Čírová si pieseň Impossible vychutnala pod vodou, aké to je, namočiť sa v priamom prenose, si vyskúšal aj Leoš Mareš.

Aj tento rok bola súťaž krásy MISS Slovensko 2013 veľkolepá a opäť v mnohých smeroch odvážna. Jedným z najnáročnejších produkčných čísel bolo vystúpenie Márie Čirovej s piesňou Impossible, keď v závere piesne scénu zaliala voda a nemálo z nej sa lialo aj na speváčku. Mária zvládla svoje vystúpenie bravúrne, čo ocenil aj moderátor večera Leoš Mareš.

Ten najprv iba slovne koketoval s myšlienkou, aké to muselo byť spievať pod prúdom vody, no keď sa k mikrofónu postavil, produkcia naňho začala liať rovnaký prúd vody ako na speváčku. Mareš sa asi zmoknutému outfitu ani účesu do ďalšieho priebehu moderovania nepotešil, no výnimočnú chvíľu, keď sa nechal v priamom prenose oliať množstvom vody, si užil. Mareš je pri tom príkladom recesistického moderátora, ktorý nemá problém na pódiu vyskúšať čokoľvek. Zážitok z MISS Slovensko 2013 je tak do jeho zoznamu najabsurdnejších situácii, ktoré ako moderátor zažil či vyrobil, najnovším prírastkom.