Dúfal, že takúto otázku nedostane: Marko nebude vedieť, aké mäso použil v hlavnom jedle!

Najmladší účinkujúci tohto týždňa Bez servítky je podľa vlastných slov dobrý kuchár. Jeho hostia však veľké očakávania nemajú!

Marko je hudobníkom a na Slovensko sa z Ukrajiny dostal kvôli vojne. Život na Slovensku sa mu páči, hlavne, ak sa môže venovať komunite mladých ľudí, ktorých motivuje k lepšiemu životu. Mladších ako on vzdeláva a pomáha im nájsť iné aktivity ako alkohol či chodenie poza školu. Skromný mladík hosťom pripraví menu, ktoré má on sám rád. Na tom by nebolo nič zlé, ak by nevedel, aké mäso použil pri hlavnom jedle. Jeho hlavným chodom totiž bude prekvapenie v podobe misky, v ktorej zapiekol mäso aj s prílohou a ďalšími surovinami. Podľa receptu mal použiť hovädzie mäso. Sám Marko však pri otázke od hostí, aké mäso použil, ostane zmätený!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Zdroj: TV JOJ

​"Je tam mäso. Hovädzie. Možno bravčové, to ešte neviem," zaznie z úst hostiteľa po otázke od Katky. Hostia budú ešte zmätenejší ako samotný Mark. "Možno to bol mix," povie napokon hostiteľ. To by bolo v poriadku, no správny kuchár by mal vedieť, aké mäso pripravil, ak ho varil sám. Hosťom príde Markove menu mierne rozpačité, podľa Adama však ide len o mladý vek a nedostatok skúseností. Kto si napokon odnesie finálnu výhru?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!