Láska kvitne v každom veku aj po dvadsiatich rokoch: Habovci oslávili porcelánovú svadbu!

Ako sa spolu zoznámili?

Habovci sú jednými z najvýraznejších tvárí relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. V priebehu roka sme spoznali Vila so synom Davidom, neskôr jeho dvojča Petra a napokon aj manželku Evu. Ich rodina nás naučila nielen mnohým novým receptom, ale vždy nám bola aj skvelým príkladom súdržnosti a neskrývanej lásky. Dôkazom toho je aj samotný Vilo s Evou, ktorí len pred pár dňami oslávili dvadsiate výročie svadby.

Všetko to začalo v jednej reštaurácii, kde Vilo robil čašníka. „Eva tam bola na malinovke. Ja som jej padol do oka, nie ona mne. A od toho dňa to spolu ťaháme už 20 rokov,“ hovorí Vilo o ich osudovom stretnutí. Odvtedy sú si veľkou podporou v živote v dobrých i zlých časoch. Aj do ich manželstva, samozrejme, občas prišli horšie a ťažšie chvíľk, no vždy si boli veľkou oporou. Dnes si už len robia jeden z druhého žarty a možno práve humor ich spája ešte viac. Eva dokonca dostala už v predstihu najlepší možný darček - novú kuchyňu, ktorá je oveľa väčšia, stála síce viac peňazí, no oveľa lepšie sa v nej varí. 

Gratulujeme Habovcom ku krásnemu výročiu a prajeme im kopec ďalších pekných spoločných chvíľ. Už čoskoro ich spolu uvidíme opäť aj na našich obrazovkách. 

Sledujte premiérové epizódy Moja mama varí lepšie ako tvoja vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!