Kontroverzná Haklová prichádza s ďalším členom rodiny: Arogantných súperov už máme plné zuby!

Kto bude jej nová posila?

Je späť a s ňou aj kopec zábavy. Už dnes sa v Mojej mame opäť objaví kontroverzná Monika Haklová, ktorá už v našej relácii pred pár mesiacmi varila s dcérou Chiarou. Po troch dueloch napokon našu súťaž opustili s prísľubom, že o Haklovcoch ešte budeme počuť. A tak sa aj stalo. Monika napokon prišla so svojím osemnásťročným synom, ktorý varí najmenej z celej rodiny. „Filip moc nevarí doma, Kiarka aspoň vedela variť, čo bola vtedy výhoda. Budem sa však snažiť dobre ho navigovať,“ hovorí Monika. Doma však vôbec netrénovali, čo môže ich dnešný výkon ešte viac sťažiť.

Filip síce vo varení doma nie je, no jeho šikovnosť sa prejavuje inde.Venoval som sa rýchlostnej kanoistike od ôsmich rokov, bol som štvornásobný majster Slovenska. Teraz som začal robiť box,“ prezrádza mladý športovec.

Monika sa teda bude musieť dnes snažiť ešte viac ako pred pár mesiacmi, keďže Chiara nemala s ničím problém. Jedinou jej prekážkou boli vtedy súperi Michal s Evou, na ktorých Monika nespomína s láskou. „Bolo to veľmi rýchle a  chaotické a myslím, že aj dneska to bude podobné. Súperi boli arogantní, bála som sa panvice, keď nás vytláčali z kuchyne,“ dodáva kontroverzná súťažiaca. Uvidíme, ako si dnes Haklovci poradia s temperamentnou Leou a Ľubicou.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!