Z dovolenky si priniesla nechcený suvenír: Zuzka Sabolová skončila s nepríjemným zranením!

Jazda na surfe nedopadla presne podľa jej predstáv.

Obľúbená a sympatická špecialistka Zuzka Sabolová si konečne po roku oddýchla od množstva pracovných povinností. Nedávno sa totiž vybrala na dovolenku po Austrálii, ktorá dopadla až na osudný posledný deň presne podľa jej predstáv. „Pokúšala som sa športovať, bola som na perfektnej dovolenke v absolútne úžasných podmienkach na surfovanie, tak som sa vrhla do vôd oceánu. Veľmi mi to nevyšlo a hneď prvá vlna ma aj so surfom stiahla až ku dnu a dopadla som takto,“ ukázala Zuzka na svoje zranenie nosa. Dostala som takú šupu, že som si nestihla ani uvedomiť bolesť. Tým, že mi to krvácalo, bolo dôležité dostať sa rýchlo z vody von. Mohlo to byť nebezpečné, aby som neprilákala žralokov. 

Svoj doráňaný nos sa Zuzka snaží liečiť a natierať nechtíkovou masťou, hoci si uvedomuje, že ešte bude potrebovať dlhší čas na úplné zotavenie. Diváci sa teda nemusia o Zuzku báť, do pár týždňov bude fit. „Možnože je to teraz príležitosť na to, aby som si spravila plastiku nosa, žeby sa mi trošku zmenšil,“ vtipkuje Zuzka, ktorá po tejto skúsenosti pravdepodobne zostane pri oveľa klasickejších športoch a radšej zvolí napríklad lyžovačku.

Moja mama - Zuzka Sabolova - zranenie Moja mama - Zuzka Sabolova - zranenie Zdroj: joj.sk

Napriek tejto nepríjemnej skúsenosti hodnotí Zuzka dovolenku mimoriadne pozitívne. „Dovolenka bola perfektná, tým, že chodím iba raz do roka, jedenásť mesiacov sa na ňu intenzívne teším a pripravujem,“ hovorí špecialistka. Ako správny gastronóm, Zuzka spája každú dovolenku s gastroturistikou. Spolu s partiou sa snažili nakupovať lokálne produkty a pripravovať si vlastné jedlá. „Austrália je známa hovädzím mäsom a jahňacinou, čo sme jedli na dennom poriadku. Niektorí boli odvážnejší a skúsili aj iné špeciality. Vo všeobecnosti som spokojná aj s hovädzinou a bola som ok aj bez klokanov, krokodílov či pštrosov,“ dodáva Zuzka, ktorú už čoskoro uvidíme späť v Mojej mame.

Všetky epizódy Mojej mamy nájdete v našom bezplatnom archíve!