Moja mama zanechala na Peťovi a Mirovi následky: Po skončení sa vrhli na radikálnu diétu!

Čo majú chalani nové?

Sympatickí bratia Peťo s Mirom Kohútovci len nedávno v našej šou vypadli a už majú kopec noviniek v živote. A hoci by sa dalo čakať, že po skvelom triumfe sa teraz u Kohútovcov doma neustále parí z hrncov, opak je pravdou. Okrem skvelej výhry si totiž z našej šou priniesli domov aj nechcený suvenír. „Nevaríme teraz veľa preto, lebo sme sa dali na boj – na diétu. Veľa sme tu pribrali,“ prezrádzajú šikovní bratia. Krátko po vypadnutí sa teda rozhodli, že sa vrhnú na 28-dňový detox. Ich strava teraz pozostáva zo samej zeleniny, ako napríklad brokolica či cvikla. Peter napríklad v týchto dňoch dopraje normálnu stravu maximálne svojej žene. 

Naša relácia však nebola jediným dôvodom, pre ktorý vyskočila ručička na váhe nečakane hore. „Pribrali sme aj vďaka jedlám v súťaži, ale aj celkovo to šlo kontinuálne hore. Povedali sme si, že v novom roku s tým niečo musíme robiť. Pribrali sme cca päť kíl,“ hovoria Peťo s Mirom. Najviac sa však bude musieť držať Peter, ktorého cieľ je schudnúť až úctyhodných pätnásť kíl. Bude však mať čo robiť, keďže už prvé tri dni diéty liezli obom poriadne na nervy a sami si neboli istí, či vydržia celý mesiac v sebazaprení.

Ak však všetko dobre dopadne, následne sa vrátia späť na normálnu stravu, hoci o predsa o čosi ľahšiu než predtým. V boji s nadváhou im však pomáha aj šport. Miro sa aj naďalej venuje futbalovému rozhodcovaniu a Peťo sa zas chystá na bicykel a plávanie, keďže behu sa musel pre dolámaný členok vzdať. Chalanom držíme v ich náročnom súboji s nadbytočnými kilami palce.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!