Dá sa zhodiť za dva mesiace až 20 kíl? Účinný recept od Kohútovcov naozaj funguje!

To je ale zmena.

Všimli ste si to aj vy? Bratia Miro a Peťo Kohútovci sa v pondelok vrátili do Mojej mamy v opačnom garde. Návrat po troch mesiacoch bol podľa očakávaní rovnako úspešný ako ich niekdajšie účinkovanie. Ešte však budú mať čo robiť, aby dorovnali predošlé výkony v 21 súbojoch. Po vyradení zo súťaže bratia rozhodne nezostali sklamaní, ale práve naopak, vrhli sa do nových výziev. Jednou z nich bola aj radikálna diéta, vďaka ktorej sú chalani po troch mesiacoch doslova na nepoznanie. Sami tomu spočiatku neverili, no výsledky stoja za to. „Diéta skončila, no zdravé stravovanie pokračuje. Ja som schudol nejakých 13 kíl, no Miro až 20 kíl. Miro mal 93 a teraz má 73 kíl. To všetko za dva a pol mesiaca,“ odtajuje Peťo. Teraz sa obaja sústredia už len na to, aby si udržali nielen rovnakú váhu, ale aj zdravé stravovanie.

Radikálne schudnutie si u chalanov ľudia všímajú na každom kroku, najviac však na Mirovi. „Predtým sme tu boli ako obliny, teraz zmizli bruchá, je to vidieť. Je to dosť veľa kíl na to, aby si to ľudia nevšimli. Mne v robote príde zákazník, pozerá po mne a neverí, že som to ja,“ vysvetľuje Miro.

Chalani nám prezradili aj to, ako vyzerala ich diéta. Základom bolo vysadenie pečiva a sladkostí. Tie nahradili tonami zeleniny a veľkým množstvom čistej vody. Postupne do toho začali pridávať mäso a ryby. Ak si predsa len chceli dopriať sladké, tak len v podobe medu či ovocia na raňajky. Keďže rožky a pečivo sú pri tejto diéte absolútnym tabu, zvyknú ich nahradiť napríklad pšenom. Nevyhnutnosťou je teda maximálne vyvážená strava.

Teraz je pre oboch dôležité už len to, aby sa už nikdy nevrátili k dovtedajšej strave, na akú boli celý život zvyknutí. „Keby sme začali jesť chleby, rožky a sladkosti, určite by to šlo hore a hrozil by jojo efekt. Človek si môže dať tri-štyri párky, no nech to zje so zeleninou, nie s chlebom, lebo ten nafukuje,objasňujú chalani. Peter sa však nebráni občasnému zhrešeniu v podobe lákavej pizze. Dôležité je len to, aby nepodľahol pokušeniu každý deň, ale len výnimočne.

Sledujte Kohútovcov v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!