Pripravte sa na horúce leto už teraz: Vyskúšajte tento osviežujúci miešaný drink!

Osviežte sa vo veľkom štýle.

Aj dnes sa nám predstaví v súboji proti Maťovi a Lucii dvojica Mário s Milanom. Mário je známy svojím skvelým barmanským talentom a keby mohol, živil by sa výlučne šejkrom v ruke. Ako správny profesionál nám odporučil najlepší drink vhodný na blížiace sa horúce leto. „Drink, ktorý by som odporučil ženám aj chlapom a je mierne nahorkastý, volá sa High society – skladá sa z ginu, campari, broskyňového likéru a grepového džúsu,“ prezrádza Mário. Ide o skvelý drink na osvieženie zhruba po polnoci. Ak to však preženiete, ani chutný drink vás pred bolesťami hlavy neochráni.

Urobte si drink High society doma aj vy:

Potrebujete: viac ginu – tri diely, dva diely campari, dva diely broskyňového likéru a zvyšok dolievame grepovým džúsom. Čím máme väčší pohár, tým viac džúsu môžeme doliať, ak chceme, aby sa nám alkohol stratil.

Miešaný drink High society je ideálny na príjemné počasie okolo 25 stupňov. Nemusíte sa teda spoliehať len na osviežujúce mojito, ale môžete aj na high society. „Mojito je drink, ktorý Slováci poznajú iba jeden druh a nevedia, ako má správne vyzerať a chutiť. V zime si vypýtali zákazníci mojito bez ľadu, tak som sa len zaťal a povedal, že toto nie. Radšej čaj ako mojito bez ľadu. Drink bez ľadu nie je drink,“ vysvetľuje Mário. Dobré mojitko by malo obsahovať dobrý rum, chutnú mätu, limetovú šťavu, trochu sódy a drvený či sekaný ľad. Zabudnite teda aspoň v lete na pivo či borovičku, radšej sa osviežte chutnými letnými drinkami.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!