Moja mama bola vždy plná šikovných talentov: Zaspomínajte si na TOP dvojice!

Obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už o pár týždňov s novými časťami a novými pravidlami. Ešte predtým si však pripomeňme zaujímavé dvojice, ktoré sa v našej relácii blysli.

​Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Pred štyrmi rokmi by len málokto uveril tomu, že práve relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa dopracuje až k vyše 800 nakrútených epizódam. V priebehu 820 častí sme však zažili množstvo nezabudnuteľných momentov, na ktoré sa len tak nezabúda. Všetko to pritom odštartovali 17. augusta 2015 legendárni Hetešovci proti dievčatám Ďuratným. Odvtedy sa však radikálne zmenila nielen úroveň našich receptov, ale napríklad aj náročnosť samotného varenia.

Moja mama - 500 cast Moja mama - 500 cast Zdroj: joj.sk

Rekord vo varení v počte „odvarených“ epizód dlho držal Vilo Habo, ktorý varil najprv so synom a potom s bratom. Neskôr ho prekonali Tomáš a Miška, ktorí nás tešili nielen svojimi receptami, ale najmä temperamentom, vďaka čomu to dopracovali až k 29 epizódam. To sa však zmenilo na prelome rokov 2017 a 2018, kedy sme spoznali najúspešnejšiu dvojicu vôbec, kamarátov Ivana a Fera. Tí to u nás dopracovali až k neuveriteľným 90 epizódam. Úspešnou dvojkou však bol aj otec Dušan s dcérou Alexandrou, ktorí u nás varili až 25-krát. S touto dvojicou sa však výborne varilo aj bratom Peťovi a Mirovi Kohútovcom, ktorí ukázali svoje kuchárčenie najprv až 21-krát a následne v opačnom garde 6-krát. Nezabudnuteľný je však aj Jožko Vivodík z Pustých Sadov, ktorý si priniesol na všetky recepty vlastné stroje a odvaril u nás až 21 receptov. Medzi najviac sa opakujúce recepty prvé roky patrili perkelty, paprikáše, stroganovy, ragú či soté z rôznych druhov mäsa na milión spôsobov. To sa však aj vďaka spomínaným rekordmanom zmenilo a úroveň receptov výrazne stúpla hore a spolu s nimi aj kvalita samotným kuchárskych súbojov. Na druhej strane sa konečne o svoj život prestali báť aj samotní špecialisti, ktorých v počiatkoch relácie neustále potrápili súťažiaci so svojimi kuchárskym nezdarmi. Ďakujeme vám za priazeň a veríme, že budete s nami pokračovať aj pri nových epizódach už od 5. augusta. 

Moja mama varí lepšie ako tvoja sa vracia už v pondelok 5. augusta o 18:00 na JOJke!