Najlepšia Moja mama na svete sa vracia: Prečo nás nikto nevie prekonať?

Relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja sa stala jednoducho fenoménom. Podarilo sa jej to, čo sa len tak nevidí. Prečo je to tak?

Máloktorej relácii sa podarilo to, čo dokázala Moja mama varí lepšie ako tvoja. Od augusta 2015 do decembra 2018 sme odvysielali neuveriteľných 820 častí. Nejde však len o kvantitu, ale najmú o kvalitu. Slovenská verzia sa totiž v priebehu vyše troch rokov stala jednoznačne najúspešnejšou mutáciou tejto relácie na svete. Dôkazom je fakt, že na festivaloch televíznej tvorby sa predáva licencia tejto relácie, ktorú vlastní britská spoločnosť Fremantle, práve cez slovenskú verziu od Televízie JOJ. Tá teraz slúži ako vzor pre všetky ďalšie mutácie tejto celosvetovo úspešnej relácie. "Toto mňa najviac teší. Či je to 600 alebo 800, je to jedno. To, že Slováci dokážu urobiť formát, ktorý je uznávaný celosvetovo tak, že sa chodia školiť z iných štátov, ako sa to robí, to je na tom najlepšie," prezradil moderátor slovenskej obdoby relácie, ktorá si aktuálne dáva na istý čas pauzu.

​Po celom svete sú jednotlivé verzie v rôznych verziách a obmenách. A každá je úplne iná. Aj o to viac teší fakt, že reakcie zo spoločnosti Fremantle sú mimoriadne pozitívne. Samotný formát pritom vymysleli Španieli. Viac sa dozviete vo videu HORE!

VIDEO: Takto vyzerá libanonská verzia:

Reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja môžete sledovať na obrazovkách JOJky už od 5. augusta!