Mama jej vtrhla do boja v poslednej chvíli: Podarí sa im dovariť jedlo?

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorú môžete vidieť každý pracovný deň o 18:00, je späť. Opäť nie je núdza o poriadne akčné, no často aj úsmevné situácie. Tento týždeň proti sebe bojuje dve čisto babské dvojice v zložení mladej súťažiacej Niny, ktorej diriguje mamina Bibiana. Ich súperkami je Klaudia a jej mamina Iveta. Stav ich súboja je aktuálne 2:2 a práve dnes sa preto rozhodne, kto si zoberie zvyšných 500 eur a napokon sa tak stane celkovým víťazom tohto týždňa. Iveta s Klaudiou dnes budú variť banánové dolky. Zdanlivo jednoduchý recept však tiež prináša svoje úskalia a poriadny stres. A hoci to už v závere vyzeralo na zdarný koniec, v posledných sekundách sa ešte dievčatá predsa len rozhodli vylepšiť svoj recept a dozdobiť ho mätou. Tú však musí priniesť mamina Iveta a to pri zrýchlenom čase. Hrozí tak, že to kvôli takémuto "detailu" napokon nestihnú podľa svojich predstáv. Celú situáciu môžete vidieť vo videu HORE. Ako to celé dopadne zas uvidíte už dnes večer v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. 

Moja mama - Dievčatá sa snažia využiť aj poslednú sekundu Moja mama - Dievčatá sa snažia využiť aj poslednú sekundu Zdroj: TV JOJ

Sledujte Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!