Manželstvo z toho asi nebude: Adam poslal špecialistku do "teplých krajín"!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Pre Vanesu s otcom Marekom a Adama s maminou Jarmilou to dnes bude posledný, v poradí piaty súboj. U 10-ročného Adama sme si pritom zvykli na to, že varenie naplno prežíva a dáva do toho všetko. Jednou z vecí, ktoré ho vedia poriadne dostať je to, keď má pocit, že mu mamina zbytočne uberá drahocenný čas. Tentoraz sa situácia zopakovala, avšak nebola to mamina, kto mu vtrhol do varenia s dvojnásobne zrýchleným časom, ale špecialistka Zuzka Sabolová. Tá mala za úlohu zachrániť ich lepivé a ťažké cestíčko na obalenie krabích tyčiniek. A hoci sa snažila a zachraňovala, Adam bol čoraz nervóznejší z plynúceho času, až musel napokon Zuzke povedať, nech ide preč. Špecialistka to však napokon zobrala športovo a svojmu budúcemu mužovi, ako ho nazvala, to prepáčila. Dodala, že ich manželstvo zrejme nebude ideálne. Pozrite si celú scénku vo videu HORE! Viac uvidíte dnes večer v Mojej mame. 

Zuzka Sabolová prišla Adamovi na pomoc. Zdalo sa mu to však pridlho Zuzka Sabolová prišla Adamovi na pomoc. Zdalo sa mu to však pridlho Zdroj: TV JOJ

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!