Sklamaný špecialista Martin Korbelič: To fakt si ho zavolali na toto?

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Martin Korbelič sa vrátil do školských čias pri krájaní cibule Martin Korbelič sa vrátil do školských čias pri krájaní cibule Zdroj: TV JOJ

​Nika s otcom Jánom dnes majú pred sebou posledný piaty súboj v Mojej mame. A hoci by už mali byť po celom týždni maximálne zbehlý, už od začiatku to tak nevyzerá. Už samotné odhalenie ingrediencie veľa vypovie o tom, ako sú pripravení. Jediným človekom, ktorý skúšal recept na portobello s plnkou a bagetkou, je ich mamina. Aj to je zrejme jedným z dôvodov, okrem sympatií, prečo si hneď v úvode Nika zavolala na pomoc špecialistu. Nevedela totiž vopred odhadnúť, že vydlabanie húb zvládne aj úplný laik. Keď to zbadal prekvapený Martin Korbelič, takmer onemel. Neskôr túto úlohu predsa len zvládla aj samotná Nika a on im pomohol aspoň nakrájať cibuľu. Ako povedal samotný špecialista, vďaka týmto úkonom sa vrátil na úroveň základnej školy. Očakával totiž, že si ho povolajú na niečo oveľa zložitejšie. Viac uvidíte vo videu HORE. Ako to celé dopadne, uvidíte už dnes podvečer v Mojej mame. 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!