Chaos a panika im príliš nepomohli: Vilo Habo stratil nervy a zobral veci do vlastných rúk!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá na kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde s Vilom Habom a Jožkom Vivodikom.

Dnes pokračuje v poradí už druhý súboj veľkých odborníkov a jedných z najznámejších tvárí v histórii Mojej mamy. Proti sebe sa totiž opäť postaví Vilo Habo s krstnou dcérou Paulínou proti Jožkovi Vivodikovi, ktorý zas bude dirigovať bratranca Miloša. Po včerajšej výhre je Vilo naštartovaný, aby znova vyhral nad obávanými súpermi. Nebude to však rozhodne jednoduché. Keďže má Vilo už tradične latku v kuchyni nastavenú veľmi vysoko, rovnako vysoko budú aj dnes nastavené jeho očakávania. Voči Paulíninmu postupu v recepte na cuketové špagety však začne mať už od začiatku viaceré výhrady. Aj to bude dôvod, prečo jej napokon bude do kuchyne pravidelne a pomerne často vstupovať. Inak to nebude ani v záverečnej fáze receptu, kedy opäť táto legenda Mojej mamy stratí nervy a prakticky celý recept si radšej dokončí sám.

Vilo Habo vstupoval Paulíne do kuchyne pomerne často Vilo Habo vstupoval Paulíne do kuchyne pomerne často Zdroj: TV JOJ

​Počas jeho dlhého pobytu v kuchyni však Paulíne značne ubral z času. Z toho tak vznikol ešte väčší stres a fakt, že výsledné servírovanie jedla napokon aj podľa súperov vyzeralo ako zo školskej jedálne. Ako však ich opticky nevábne jedlo zhodnotí špecialista Martin Korbelič? Stane sa im napokon obrovský chaos počas varenia osudným? To sa dozviete už dnes večer v druhom súboji Vila Haba s Paulínou proti Jožkovi Vivodíkovi a Milošovi. 

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!

Tagy: Vilo Habo