Do Mojej mamy prichádza nová posila! Výzvu prijal šéfkuchár Tomáš Levý!

Šou Moja mama varí lepšie ako tvoja má novú posilu. Do obľúbenej relácie prichádza šéfkuchár z Čiech - Tomáš Levý.

V kuchyni tak okrem Mareka Orta bude česky "mluvit" aj Tomáš Levý. "Je to zaujímavé. Ja by som nečakal, že sa objavím v takomto programe," priznal. Televíznu kuchyňu si nevie vynachváliť. Veď súťaží so svojim dlhoročným kamarátom Michalom Konrádom. "Dá sa povedať, že som viac v strese. Je tu mnoho nových vecí. Je fajn, že to má náboj, že ideme na čas, že sa stretávame so super ľuďmi," vyratúva klady jeho účasti v šou.

Keďže je skúsený šéfkuchár, dokáže porovnať prácu v profesionálnej kuchyni s tou pred kamerami. "Je to svojím spôsobom stres, ale myslím si, že v profi kuchyni je to trošku náročnejšie než v štúdiu. Tu je to trochu odľahčené," priblížil Tomáš Levý.

Sympatický blondiak pred varechou držal vo svojich rukách hokejku. "V mladom veku, keď som sa rozhodol, že či sa vôbec budeme vedieť športom živiť a nebola vtedy situácia taká, ako dnes, tak som pomerne racionálne presedlal do kuchyne," zaspomínal si na svoje rozhodovanie o tom, čo bude v živote robiť. Hoci má dlhoročné skúsenosti, predsa len si prešiel situáciami, kedy sa poriadne zapotil. O tých sa dozviete vo videu HORE.

Reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja môžete sledovať každý pracovný deň o 18:00 hod. na JOJke!