Toto sa len tak nevidí: Žiadosť o ruku priamo pred kamerami!

Romantika ako z červenej knižnice. Šéfkuchár Michal Takács už dnes v kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja pokľakne pred svoju vyvolenú.

Tento týždeň v Moja mama varí lepšie ako tvoja varí šéfkuchár Michal Takács. Do kuchárskej šou sa dostal na odporúčanie Michala Konráda. Šéfkuchár Michal Takács je ostrieľaným odborníkom, ktorého prvým výtvorom bola ešte v detstve bábovka. "Keď som mal osem rokov, rodičia neboli doma a ja som neváhal využiť voľnú kuchyňu iba pre seba a našim som upiekol moju prvú bábovku. Bol z toho veľký krik, no aj napriek tomu sa celá bábovka zjedla," spomína. Kuchyňa a jej čaro sa mu razom dostali pod kožu a drží ho to dodnes. Získala si ho hlavne ázijská gastronómia. "Zaujala ma ázijská kuchyňa, pretože som mal za sebou dvojmesačné spoznávanie Thajska, kde som k tejto kuchyni ´pričuchol´bližšie. Našiel som sa v nej. Obdivoval som využitie ázijských surovín a zloženia omáčok," priblížil.

​Do šou Moja mama varí lepšie ako tvoja prišiel aj so svojou priateľkou Miriam. "My sme to chceli už dávnejšie, no z tej pozície, že Mima by digirovala mňa ako kuchára," prezradil o ich účinkovaní. Michalova priateľka však určite netuší, že dnes okrem varenia ju čaká aj najdôležitejšia otázka jej života. Michal totiž priamo pred kamerami pokľakne a požiada ju o ruku. Aká bude jej reakcia? To sa dozviete už dnes v kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja o 18:00 hod.

Nenechajte si ujsť šou Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes o 18:00 hod. na JOJke!