[multi] Na hrane uputavka 1193

Dnes bude v štúdiu len JEDEN hosť! TENTO politik bude hovoriť o súčasnej situácii!

Konečne sa uvoľňujú opatrenia. Otvorili sa terasy, fitká, deti a rodičia sa už od pondelka nebudú musieť testovať. Vyzerá to, že pandémiu máme pod kontrolou. Čo sa bude diať ďalej?

Slovensko sa prebúdza do dní, na ktoré čakalo dlhé mesiace. Konečne sa uvoľnili opatrenia. Otvorili sa terasy a fitká, môžeme si užiť obľúbený zápas v hľadisku, deti a rodičia už od pondelka nepotrebujú negatívny test. Život sa pomaličky začína vracať do obdobia pred marcom 2020. Navyše už mesiac máme novú vládu, na ktorej čele stojí Eduard Heger. Práve on bude hosťom v dnešnej relácii Na hrane. Bude hovoriť o tom, aký bol posledný mesiac, o vládnom programe i pláne opatrení a jeho kľúčových opatreniach. 

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na premiéra Eduarda Hegera?  Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane dnes o 21:40 hod. na JOJke!