02 Na hrane - štúdio

Prvá relácia Na hrane v tomto roku: KTO príde do štúdia?

Dočasne poverený premiér Eduard Heger začal so zbieraním 76 podpisov, aby zostavil novú vládu. Aké má šance na dovládnutie do riadnych volieb? Alebo budú tento rok predčasné voľby?

Dočasne poverený premiér Eduard Heger začal v pondelok zbierať u poslancov podpisy na podporu jeho vlády. Chce ich získať v tomto týždni a následne ich predložiť prezidentke Zuzane Čaputovej. Pokúsi sa o to, aby Slovensko tento rok predčasné voľby nečakali. Podľa neho je nezmyslom vystaviť krajinu v tomto čase takémuto riziku. Aké sú však jeho šance? Alebo nás čakajú predčasné voľby? Taktiež pálčivou témou je zdražovanie a vysoké zálohové faktúry. Porastie chudoba a s ňou aj kriminalita? O týchto a ďalších témach, ktoré rezonujú Slovenskom, dnes v relácii Na hrane budú hovoriť predseda Klubu poslancov NR SR za OĽaNO Michal Šipoš a poslanec za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Michala Šipoša alebo Matúša Šutaja Eštoka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:50 hod. na JOJke!