Jedného trápi minulosť, druhý vzplanie láskou: Českí policajti odštartujú sezónu zhurta!

Dvaja českí policajti začnú svoju sezónu pri Jadranskom mori poriadne akčne. Takmer pred cieľom im vypovedá službu auto. Honza je ihneď zapojený do akcie na mori. A druhý z policajtov spoznáva Sandru, ktorá mu až príliš učaruje!

Ak čakáte, že bude pobrežná hliadka v Chorvátsku riešiť len drobné krádeže či stratené doklady, ste na omyle, policajný tím začne ihneď zhurta. Na mori sa stratia dve české deti počas divokej búrky. Zúfalí rodičia detí budú prosiť políciu o pomoc. Miestni policajti dobre vedia, čo môže spraviť jedna búrka. Odniesť môže nielen predmety, ale aj zobrať ľudské životy. Medzitým má Eda menej nabitý program a rozhodne sa spoznávať miestne krásy. A nielen tie ostrova, spozná Sandru, s ktorou sa ihneď spriatelí. Vyzerá to tak, že sympatia je vzájomná. To ešte nevie, že pôjde o dcéru miestneho správcu maríny! 

Pre Honzu Zacha, hlavnú postavu seriálu, bude pobyt na chorvátskom ostrove poriadne náročný. Pred časom tu totiž pri práci zahynula jeho kolegyňa a partnerka. Zhodou náhodu, Čechov ubytujú na rovnakom mieste, kde bývala zosnulá Alice. Honza na ostrove spoznáva tiež doktorku policajného tímu, Vesnu, ktorú si nemožno nevšimnúť. Vesna je však dobrou priateľkou hlavy policajného oddelenia - Zorana. Aký je medzi nimi vzťah? To sa Honza postupne dozvie!

Sledujte Na vlnách Jadranu dnes o 20:40 na JOJke!