Odkiaľ vám je povedomá Sandra zo seriálu Na vlnách Jadranu? Aha, s kým v súkromí randí!

Sara Sandeva je českému divákovi dobre známa. Mladá herečka sa preslávila vďaka viacerým úlohám v seriáloch či filmoch. Už dlhšie tiež randí s Jakubom Prachařom!

Porotca šou Česko Slovensko má talent a Sara Sandeva tvoria pár už od leta 2021. Už v tom čase mala Sára našliapnuté na úspešnú hereckú kariéru. Tá je pritom pôvodom z Macedónska, no už od svojich dvoch rokov žije v Česku. Nie je to len talent, ktorý učaroval jej partnerovi, ale nepochybne aj krása, ktorou Sara bez debaty oplýva. Rolu nehrá ani vekový rozdiel. Sara je o trinásť rokov mladšia. "Ja si myslím, že vek nehrá rolu. Myslím, že je to o tom, akí ste, jednoducho o ľuďoch. Ja som naozaj nad vekom nikdy veľmi nepremýšľala, ale vždy som sa teda kamarátila a bavila so staršími ľuďmi, ale neviem, čím to je. A práve Jakub má v sebe mladý elán, z neho to nie je vôbec cítiť, že je starší," prezradila Sara po tom, čo ich vzťah vyšiel najavo pre český Blesk! 

V seriáli Na vlnách Jadranu Sara stvárňuje postavu Sandry. Ide o divokú rebelku, ktorej porušovanie zákona vôbec nie je cudzie. Problém nastane až, keď sa dá dokopy s policajtom z českej hliadky, ktorý sa kvôli nej môže dostať do veľkých problémov! 

Zdroj: Profimedia

Sledujte Na vlnách Jadranu v stredu o 20:40 na JOJke!