Kto je partnerkou Matěja Hádka? Aj keď si herec súkromie prísne stráži, prezradil radostnú správu!

Napriek tomu, že je český herec Matěj Hádek človek, ktorý si svoje súkromie prísne stráži, jedno tajomstvo predsa len uniklo na svetlo sveta!

Kto je partnerkou Matěj Hádka ostáva tajomstvom, no v minulosti sa špekulovalo o Hádkovom vzťahu s Luciou Vondráčkovou. To bolo však už pred nejakým tým časom a česká speváčka je už dnes šťastne vydatá za hokejistu Tomáša Plekanca. V lete 2019 si Matej Hádek vyrazil do kina so sympatickou brunetkou, ale viac o jeho súkromí nie je známe. Stráži si ho rovnako pozorne ako jeho brat Krištof Hádek, ktorý už je trojnásobným otcom a o svojom súkromí nehovorí takmer vôbec. Tajomno má podobné aj so svojou postavou policajta Honzy Zacha v seriáli Na vlnách Jadranu!

Na začiatku minulého roka sa verejnosť však dozvedela, že sa štyridsaťosemročný herec stal otcom. Herec to prezradil na premiére jedného filmu. Chlapčeka rodičia pomenovali krásnym a nezvyčajným menom - Alfons. Viac zo svojho súkromia však český herec neprezradil. Špekuluje sa však, že matkou dieťaťa je práve tajomná brunetka!  

Sledujte Na vlnách Jadranu každú stredu o 20:40 na JOJke!