Nevinná zábava Sandriných kamošov sa zmení na boj o život: Krv na rukách bude mať aj Eda!

Sandra celé dni trávi s partiou bohatých deciek a neraz sa ocitne aj na hrane zákona. Keďže sú si s Edom čoraz bližší, do problémov dostane nechcene aj jeho!

Jazdením na skútroch mladí ľudia radi trávia čas pri mori, na tom by nebolo nič zlé, ak by neohrozovali aj ďalších. Sandra nahovorí Eda, nech si zajazdí s nimi. Ona bude tou, ktorá bude riadiť skúter a Eda, aby urobil na kamošov jeho "novej frajerky" dojem, nasadne za ňu. Na chvíľu si aj vystrašený mladý policajt vyskúša adrenalínovú jazdu, keď sa však už partia presunie blízko pláže, stopne to. Dobre vie, že nevinná zábava sa môže razom zmeniť na nebezpečnú akciu plnú krvi. A skutočne sa tak stane. Do cesty sa partii pripletie mladík na kajaku, do ktorého jeden z nich vrazí skútrom. Keď ho zaleje krv, nebude im všetko jedno! 

Eda sa tak dostáva kvôli divokej Sandre do ďalších problémov. Nehodu bude chcieť partia Sandriných kamošov ututlať aj napriek Edovým prostestom. Mladý policajt sa tak dostáva do pekne ťažkej situácie. Na jednej strane musí ustavične klamať Sandre, na druhej nevie, či má povedať pravdu ani svojím nadriadeným. Ako sa napokon rozhodne? 

Sledujte Na vlnách Jadranu dnes o 20:40 na JOJKE!