Veronika Lapková nie je len nadanou herečkou: Vedeli ste, že študovala TAKÚTO náročnú školu?

Sympatická Češka je skutočne multifunkčný talent. Je nadanou herečkou, vo voľnom čase sa potápa, no možno by ste neuhádli, že študuje medicínu!

Herectvo je náročné samo o sebe, ak sa k tomu pridá ďalší odbor, môže to byť poriadna výzva. Veronika Lapková to však zvládla na jednotku. Popri herectvu študovala totiž medicínu. "Mala som veľké šťastie na kolegov, spolužiakov, učiteľov, na roly. Keď som mala zrovna patológiu, čo je obrovský predmet na lekárskej fakulte, tak som mala menšie roly. Keď som mala ľahší semester, mala som hlavné úlohy," prezradila pre joj.sk Veronika. "Mojich je na tom maximálne 50 percent, zbytok je rodina, kamaráti a ďalší," povedala nám tiež. Priznáva, že počas skúšok mala obrovské stresy a je rada, že už to má za sebou.

 Keďže Veronika študovala medicínu, láka ju herecká rola v tejto oblasti. V tomto čase sa už do takejto úlohy pripravuje. "Moja vysnívaná úloha je súdna lekárka," povedala jemná Češka. Príprava na postavu lekárky môže byť v jej prípade o niečo jednoduchšia ako u jej hereckých kolegov. No zároveň priznáva, že realita nakrúcania lekárskych scén je trocha iná!  

Sledujte Na vlnách Jadranu v stredu o 20:40 na JOJke!