Zoran zmizne: Honza neverí, že je za tým niečo rodinné! Ukrýva sa Chorvát pred pravdou?

Honza sa čoraz viac zamotáva do zmiznutia Alice. Svoje zistenia povie aj Vesne, ktorá ich však nevezme tak, ako by si prial. Medzitým Zoran odíde z práce a Honzovi sa to celé nezdá!

Séria Na vlnách Jadranu sa pomaly blíži ku koncu. Piata časť prinesie zaujímavé odhalenia. Zoran zmizne z práce a Honza netuší, čo za tým je. Povie to len pár vybraným kolegom. Vraj je niečo s jeho mamou. Tomu však neverí Honza a myslí si, že sa skrýva pred pravdou. Po rande s Vesnou mu totiž krásna policajtka určite povedala, čo Čech vie. Honza vidí v jeho úteku zbabelosť! 

Medzitým sa dostáva Eda ešte do väčších problémov. Sára má totiž v krádežiach tiež svoju stopu viny. Eda sa ju snaží kryt, no musí sa rozhodnúť, na ktorú stranu zákona sa má postaviť. Pred jej partiou prizná, že je policajt a celý čas Sandre klamal. Rozhodnúť sa medzi láskou a prácou je to, čo trápi oboch policajtov. Honza chce zistiť, čo sa stalo s Alicou, na druhej strane sa mu páči Vesna, ktorá chce kryť chlapíka, ktorý má podľa neho na smrti jeho bývalej lásky svoj podiel!   

Sledujte Na vlnách Jadranu dnes o 20:40 na JOJke!