Petr Malásek má za sebou vážnu nehodu: Dve operácie už absolvoval! Čo sa mu stalo?

Pter Malásek si na bicykli zlomil obe horné končatiny. Dnes už s odstupom času o nehode hovorí s nadhľadom. Následky však pretrvávajú do dnešných dní!

"Keď poviete Pánovi Bohu o svojich plánoch, pobavíte ho," prezradil skladateľ v Českom rozhlase, kam prišiel o koncerte, ktorý nemôže kvôli nehode absolvovať, prehovoriť, vyrovnane povedal, že sa aspoň ukázalo, aký je každý nahraditeľný. Stalo sa mu to totiž krátko pred tým, ako mal odohrať koncert nedožitých narodenín Petra Hapku. Na túto tému hovoril aj v Českej televízii. "Ľavačka je lepšia, má už ortézu, pravačka je ešte v sadre," okomentoval to. Prešiel si troma operáciami, v nemocnici strávil dva týždne. "Snáď už ma čoskoro tých okov zbavia a ruky rozhýbem," dúfa klavirista a hudobný skladateľ.

Vraj mal asi šesť rokov len jednoduché pády, teraz si to vybral do dna. "Prvé, čo som po návrate z nemocnice šiel skontrolovať, bol bicykel. Vôbec nič sa mu nestalo," vydýchol si Malásek, ktorý sa podieľal na tvorbe hudby k nejednému seriálu. Nedávno napríklad Na vlnách Jadranu!

Zdroj: Profimedia, TV JOJ