Torta pre Súdnu sieň 1

Buršáková dojala kolegov: Darovala im dvojmetrovú tortu!

Súdna sieň je na obrazovkách Jojky už piaty rok, sudkyňa Janka Buršáková pre kolegov pripravila prekvapenie.

Úryvky Ústavy vytlačené na jedlom papieri, bohyňa spravodlivosti z marcipánu, sladké Zbierky zákonov či šanóny a spisy ŠTB a to všetko postavené na polici potiahnutej marcipánovou hmotou. Sudkyňa zo Súdnej siene Janka Buršáková-Brestovská si pre našich cukrárov pripravila náročnú výzvu. „Chcela by som urobiť prekvapenie pre Súdnu sieň, ktorá beží už päť rokov na obrazovke. Chcela by som jednu veľkú krásnu tortu, ktorá by ich šokovala a rovnako aj mňa,“ hovorí autorka prekvapenia Janka.

Chlapci našu sudkyňu nechceli sklamať a tak pre celú Súdnu sieň pripravili tortu nevídaných rozmerov. Na výšku aj šírku majú police potiahnuté marcipánom úctyhodné dva metre a všetky súčasti torty sú jedlé. Ako slovenský znak, tak bohyňa spravodlivosti a samozrejme aj všetky knihy, spisy, šanóny a chýbať nesmie ani kladivko z mliečnej modelovacej hmoty. Knihy a šanóny budú skutočne chutné, obsahujú ovocie, karamel, vanilkový krém, čokoládu, jahody v želé a toffi pastu. Celé zloženie a štruktúru torty nájdete podrobne popísanú vo fotogalérii.

Janka Buršáková-Brestovská sa rozhodla prekvapenie odovzdať kolegom pri príležitosti krstu knihy Súdna sieň. Napriek nadrozmernej torte schválne avizovala maličké prekvapenie. „Pripravila som maličké prekvapenie a to moje prekvapenie je takou veľkou vďakou pre celý tím ľudí okolo Súdnej siene, ktorí sú pred kamerou, za kamerou tak, ako je to v tej knihe napísané v podtitule - tí, ktorí Súdnu sieň sledujú, tvoria, milujú, ale aj pre tých, ktorí ju kritizujú, pretože aj tí si ju pozrú. Vy ste tí, ktorí sa stali súčasťou môjho života a toto je moje veľké ďakujem s tým maličkým prekvapením,“ hovorí so slzami v očiach. Súdna sieň je súčasťou televíznej obrazovky už piaty rok a tak si takéto významné poďakovanie určite zaslúžila.

Vychutnajte si jedinečné Najlepšie slovenské torty už dnes o 21:30 na Jojke!