Novú sériu NAŠICH odpálime vo veľkom štýle: Prvý školský deň a Tomášova hanba na celý život!

Pravidelná dávka zábavy je späť.

Konečne prišiel vytúžený deň, na ktorý sme všetci čakali viac než dva mesiace. Už dnes štartujeme s novými epizódami druhej série obľúbeného komediálneho seriálu NAŠI. Včera síce museli všetci školáci ísť prvýkrát do školy, no nie sú v tom rozhodne sami. Svoj prvý školský deň dnes musia absolvovať aj NAŠI chalani – Tomáš, Oliver a najmladší Samko. Hoci bolo náročné, aby vôbec ráno vstali, napokon sa všetci predsa len dokopú a spolu s rodičmi vychystajú na svoj veľký deň. Jediný, kto trucuje a má značný problém odísť z domu, je najstarší Tomáš. "Čo je to dneska s vami, čo sa toľko stresujete?" provokoval Tomáš vystresovaných rodičov.

Lujzu to už poriadne napálilo a rozhodla sa, že si celú situáciu vyrieši po svojom: "Ak do tridsiatich sekúnd nebudeš sedieť v aute, tak ti sľubujem, že ťa budem nasledujúce dva mesiace odprevádzať za ručičku až do triedy. Desiatu ti budem baliť do nádobky s batmanom a pred celou triedou ti dám potom veľkú pusinku." 

Zaberú konečne aspoň tieto hrozby na štrnásťročného Tomáša? Veď čo môže byť horšie ako hanba na celý život pred všetkými pubertálnymi spolužiakmi? 

Sledujte premiéru druhej série obľúbeného seriálu NAŠI rovno v dvoch častiach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!