Doba internetová je tu: Naučiť starých rodičov novým kúskom je hotová komédia!

Poznáte to aj vy?

Aj starí rodičia chcú využívať výdobytky modernej techniky, ktoré im uľahčia život. Horšie je, že tým neuľahčia život svojmu bezprostrednému okoliu, ktoré im v tom musí pomáhať. Presne tak to bolo aj u Rodinovcov. Babka sa rozhodla, že si kúpi počítač. S jeho obsluhovaním jej pomáhal najstarší Tomáš. A hoci to nedopadlo slávne, babka si trúfa aj na viac - chce zdolať ríšu "internetov". 

A hoci si spočiatku nikto nemyslí, že babka je na počítač stará, predsa len sa o chvíľu potvrdí fakt, že nejaký čas ešte potrvá, kým si s ním úplne potyká. Vtipný moment nastane hneď pri prvom "technickom" názve, ktorý babka chtiac-nechtiac poriadne skomolí. "Tomáško mi to všetko pekne vysvetlil a ešte mi aj sľúbil, že sa mi pomôže zapísať na ten SKAPAJ. To je taký program, s ktorým môžeš telefonovať zadarmo," pomýlila si nechtiac babka program Skype. Vyvolala tak poriadny úsmev na tvári celej rodiny.

To však nebolo ani zďaleka všetko. Chalani babke priložili ďalšie náročné pojmy ako e-shop, net či webkamera, ktoré takisto pomenovala mimoriadne vtipne. Zlatý klinec však bol, keď babka dodala, že vďaka SKAPAJU bude môcť Lujze radiť 24 hodín denne. Pozrite si celú scénku a pochopíte, že potykať si s internetom vôbec nie je pre všetkých také jednoduché. 

Najnovšie epizódy seriálu NAŠI nájdete v našom archíve úplne zadarmo!