Rok 2018 bol pre chalanov z NAŠICH zlomový: Čo im vzal a čo im dal?

Je toho skutočne viac než dosť.

Všetci sme úspešne vkročili do nového roka 2019, od ktorého má väčšina z nás obrovské očakávania. Popritom všetkom by sme si však mali uvedomiť, čo nám dal predchádzajúci rok 2018. Podobne ako herci zo seriálu NAŠI - Gregor Miler, David Krajčík a Max Bolf. Všetci traja koncom roka zároveň po štyroch rokoch sfinišovali nakrúcanie mimoriadne obľúbeného seriálu, s ktorým vyrastali nielen mladí diváci, ale aj oni sami. Všetci traja vnímajú uplynulý rok ako zásadný a prelomový. Uvedomili si totiž množstvo podstatných vecí v živote. "Naučilo ma to selektovať si kamarátov a ľudí s ktorými sa stretávam," hovorí najstarší z chalanov Gregor Miler, ktorý sa radšej zameriava v tomto prípade na kvalitu ako kvantitu. Súhlasí s ním aj najmladší Maxo, ktorému takisto veľa pomohli aj ďalšie skúsenosti v nakrúcaní. "Selektovanie ľudí je veľmi užitočná vec do života, už som sa to ako-tak naučil," pridáva sa David. 

Všetko pritom podľa chalanov šlo prirodzene. V určitom bode jednoducho otvorili oči a zistili, že niektorí ľudia im do života nedávajú absolútne nič. "Naozaj stačia dvaja-traja kamaráti, ktorí ma poznajú na sto percent. Vždy pri mne stáli, či už bolo pekne alebo pršalo, vždy mi podali pomyselný dáždnik. Nepotrebujem takých, ktorí sú kamaráti, len keď je slnečný deň a keď začne pršať, všetko je inak," zamyslel sa Gregor. 

David nám zároveň prezradil, že s príchodom nového roka ho čakajú aj ďalšie výzvy. Jednou z nich je napríklad divadlo. Opäť sa stretol s členmi starého súboru, dali hlavy dohromady a založili nové divadlo. Predstaviť plánujú aj vlastnú divadelnú hru. S kamarátom sa popritom tiež chystá rozbehnúť web o umení, bližšie podrobnosti však ukáže až čas. Chalanov tak čaká poriadne zaujímavý rok. 

Seriál NAŠI pokračuje na obrazovkách JOJky aj v tomto roku. Sledujte náš web a facebookovú stránku NAŠI a dozviete sa viac!