Tajný scenár Súboja v Návštevníkoch: Ako bude prebiehať dramatický zápas o postup?

Proti sebe sa postavia najmladší Marek a najstarší Miro.

Že v novej šou Návštevníci ide do tuhého, si súťažiaci uvedomili až s príchodom Súboja, v ktorom sa rozhodne, kto z dvoch mužov navždy opustí historické panstvo grófa Pálffyho. V Aréne Súbojov sa proti sebe postavia dvaja azda najrozdielnejší Návštevníci – najmladší, flegmatický a lenivý sedmospáč Marek a najstarší, pracovitý a skúsený harcovník Miro. Hrať budú na dva víťazné súboje, respektíve na dva výherné body. Kto vyhrá, stane sa víťazom a vracia sa späť do hry, kto prehrá, odchádza domov.

V prvej disciplíne s názvom Gladiátori sa ukáže, kto z dvoch súťažiacich je silnejší a šikovnejší. Ich úlohou bude vytlačiť  súpera pomocou koženého štítu bez kontaktu rúk alebo inej časti tela z vyznačeného kruhu. Prehráva ten, ktorý vyjde z kruhu oboma nohami ako prvý.

Zdroj: TV JOJ

Druhý súboj sa volá Pálffyho glóbus. Súperi budú musieť preukázať svoju zručnosť, šikovnosť a umnosť pri skladaní glóbusu, ktorý je rozrezaný na niekoľko plátov. Pri skladaní musia dbať na správny tvar glóbusu, ale aj na to, aby všetky štáty, rovník, poludníky a rovnobežky boli tam, kde majú byť.

Zdroj: TV JOJ

Tretí súboj má názov Prejdi medzi nepriateľmi a je zameraný na šikovnosť a obratnosť. Návštevníci sa musia čo najrýchlejšie dostať po vyznačenej dráhe, ktorou je úzka doska, na druhý koniec. Obaja budú v ruke držať čašu vrchovato naplnenú vínom. Súťažiaci nesmú víno vyliať. Komu sa to podarí rýchlejšie, položí čašu na pripravený stôl a súboj vyhráva.

Zdroj: TV JOJ

Kým pomyselný otec všetkých súťažiacich Miro má vo svojich súperoch obrovskú podporu, dvojmetrového mladíka povzbudzujú len fešák Lukáš a sexica Lenka.On nie je flegmatik. Jeho nezaujíma nič. Má klapky na očiach a nepozerá sa na okolie, že či  niekto niečo potrebuje. On si nevšíma ostatných okolo seba. Vidí len ten svoj smer a iné ho nezaujíma,“ myslí si Lučiano. Za Mirom stojí aj vojačka Nikola. „Keď vypadne Feri, bude nám tu chýbať. Pretože Marek sa tu zatiaľ najmenej angažoval a Feri tu mal skoro v každom projekte nejakú ruku,“ povedala pred kamerami.

Ako tento Súboj dopadne, sa dozviete už v dnešnej epizóde Návštevníkov o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora