Nela Pocisková otvorene: TENTO muž ma vždy chránil!

Herečka Nela Pocisková je mamou dvoch detí a málokto vie, že sama pochádza z dvoch súrodencov. Vzťah, ktorý má s bratom Milanom, je naozaj zaujímavý a dokonca jej aktuálne pomáha aj v práci!

 

Herečka Nela Pocisková, ktorú uvidíte už čoskoro v novom seriáli Nemocnica, prezradila Novému času, že so svojim bratom má vzťah, ktorý by jej mohli mnohí závidieť. Na svojho súrodenca nedá dopustiť a otvorene povedala aj to, čím jej v minulosti liezol doslova na nervy. Nelin brat je však povolaním lekár a teraz, keď bude herečka sama účinkovať v seriáli ako doktorka, sú jeho rady, ako profesionála cennejšie, než kedykoľvek pred tým. 

 

„Môj brat ma vždy chránil, aj keď veľakrát mi to už potom liezlo na nervy, samozrejme a asi aj jemu, ale vždy sme mali krásny vzťah a aj keď sme sa vždy bili a robili si zle, to isté, čo naši. Dodnes sme si veľmi blízki, rozumieme si, máme spoločnú partiu kamarátov. Stále sme ako keby v kontakte a on je teraz momentálne tiež pracovne vyťažený a dokonca je to doktor. Veľakrát sa ho pýtam na veci, veľakrát mi povie nejaký svoj názor, takže ja som úplne vďačná za ten vzťah,“ povedala Nela v rozhovore pre Nový čas.

Nelu uvidíte v seriáli Nemocnica, ktorý štartuje na JOJke už čoskoro!