Herečka Petra Vajdová otvorene: Materstvo mi pomohlo!

Petra Vajdová si prešla v minulosti neľahkým obdobím, no zdá sa, že po búrke vyšlo slnko. Herečka prezradila, čo jej pomohlo posunúť sa vpred.

„Učím sa nežiť minulosťou, nemyslieť na ňu, lebo ma bolí. Žijem prítomnosťou, učím sa to. Na budúcnosť, samozrejme, myslím, ale nie intenzívne, lebo je to stresujúce a stresu sa snažím vyhýbať. Žijem tým, čo je, a to mi umožňuje môj syn, podľa ktorého sa riadi celý deň,“ prezradila Petra v rozhovore pre Eurotelevíziu. Petra je aktuálne sústredená na prácu a dokonca prezradila, čo jej v minulosti pomohlo posunúť vpred.

 

Petre pomohla okrem iného napríklad aj práca v divadle, no najväčšiu zásluhu na zlepšení obdobia v živote mal jednoznačne Petrin synček.  „Byť mamou je nádherné, ale nemyslím si, že je to to najdôležitejšie poslanie ženy. Ja som mala to šťastie, že ňou môžem byť a som za to vďačná. Vyliečilo to moju ubolenú dušu,“ doplnila herečka v rozhovore

Petru a rovnako tak aj množstvo ďalších skvelých hercov uvidíte už čoskoro v novom seriáli Nemocnica. Pozrite si upútavku!