Štartujeme očakávaný seriál Nemocnica: Pozrite si exkluzívne prvé minúty už teraz!

Silné príbehy, vážne diagnózy, komplikované osudy či vzťahy lekárov na pracovisku a hviezdne herecké obsadenie. Na to všetko, ale aj omnoho viac sa môžete tešiť v novom seriáli Nemocnica. Štartujeme už dnes, rovno v dvoch častiach za sebou, o 20:35 na JOJke!

Už dnes večer prichádza na obrazovky JOJky dlho očakávaný seriál z prostredia nemocničného urgentu, Nemocnica. Seriál bude plný emotívnych a často aj nepríjemných situácií,v ktorých si budú musieť lekári zachovať chladnú hlavu, ale aj srdce na správnom mieste. Seriál Nemocnica sľubuje scény, pri vzniku ktorých boli na pľaci prítomní lekári a iní špecialisti, ktorí svedomito dohliadali na to, aby bolo všetko, čo v seriáli uvidíte, čo najvernejšie a aby ste mali vy ten najlepší a najintenzívnejší divácky zážitok.

V Nemocnici sa toho zomelie skutočne mnoho. Stretnete tam lekárov, ktorí nemajú čas ani na vlastný život, lekárov, ktorí nevedia, ako žiť svoj vlastný život, ale aj tých, ktorí by si chceli založiť rodinu, no osud im nepraje. Ako to už býva, ani v nemocničnom prostredí nechýbajú intrigy, emócie a poprepletané a často komplikované medziľudské vzťahy. Pozývame vás sledovať zákulisie nemocničného prostredia z pohľadu lekárov, ale aj pacientov už dnes večer na JOJke, v dvoch častiach za sebou.

Už teraz si však môžete pozrieť vo videu HORE prvé exkluzívne minúty seriálu Nemocnica, ktorý štartuje už dnes večer o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica