Príbehy z našej Nemocnice sú reálne! Aké detaily prezradil režisér seriálu?

Na seriál Nemocnica, aj postavy, ktoré v ňom účinkujú sme sa už pýtali hercov, no detailnejšie informácie a pohľad z druhej strany, na ktorej sa celý seriál tvorí, poskytol aj jeden z tých najpovolanejších – režisér seriálu, Ján Novák.

Režiséra Nemocnice vyspovedala moderátorka Erika Barkolová v relácii Ranné noviny. Tá spomenula aj úspešnú kreatívnu producentku, Danicu Hričovú, z ktorej pera pochádza Nemocnica. Režisér Ján Novák opísal ich spoluprácu. „S Danicou sme mali možnosť spolupracovať už na viacerých projektoch, takže som bol veľmi potešený. Danica vie skvele vyrozprávať príbehy,“ povedal režisér.

Príbehy, ktoré tvoria dej Nemocnice sú dokonca reálne. „Väčšina z nich, povedal by som, že všetky. Tam ide o to, že v rámci seriálu upravujeme niektoré vzťahy, aby sa to hodilo na naše postavy, ale tie príbehy sú samozrejme zo života, pretože tie si nevymyslíte,“ dodal režisér Ján Novák. V čom je seriál Nemocnica iný a lepší? Aj to prezradil Ján Novák. Pozrite si rozhovor vyššie!

Sledujte seriál Nemocnica aj dnes o 20:35 na JOJke a pozrite si ešte raz zostrih zaujímavých momentov z prvej epizódy seriálu Nemocnica!