Čísla hovoria za všetko: Seriál Nemocnica odštartoval víťazne!

Televízia JOJ odštartovala v utorok nový seriál Nemocnica a zdá sa, že ten si vás získal v televízii, ale aj na sociálnych sieťach. Za všetko hovoria čísla aj skvelé reakcie fanúšikov!

Obe časti seriálu Nemocnica dosiahli podiel na trhu 24,9 a 27,5%. Nemocnica tak bola úspešná v celkovom publiku, kde si prvé dve časti pozrelo 566 a 554- tisíc divákov, pri podieloch 27,5 a 30,5%. Úspech zaznamenal seriál Nemocnica aj v cieľovke 12-54, v ktorej úvodné diely, ako silný líder na trhu, dosiahli zhodný rating 8,6 %.

Nadšenie, ale aj vďaku neskrýval ani generálny riaditeľ televízie JOJ, Marcel Grega. „Ďakujeme za dôveru. Nový seriál Nemocnica sa pri svojom štarte zaradil na čelo televíznej sledovanosti,“ napísal na svojom Facebooku, kde spomenul aj konkrétne čísla sledovanosti. Marcel Grega následne avizoval, kedy a v akej frekvencii budú môcť diváci sledovať nový seriál Nemocnica.

Chválou nešetrili ani diváci, ktorí už počas prvých minúť seriálu zaplavovali príspevky na sociálnych sieťach pozitívnymi ohlasmi! My vám, samozrejme, ďakujeme za priazeň a veríme, že bude nový seriál Nemocnica od teraz vašou skvelou spoločnosťou počas večerov.

Kľúčový pilier jesennej sezóny televízie JOJ vysielame tento týždeň výnimočne aj v stredu, no už od ďalšieho týždňa budete môcť sledovať seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke. Epizódy, ktoré by ste počas vysielania nestihli, si budete môcť pozrieť v bezplatnom archíve na stránke televízie JOJ.

Sledujte seriál Nemocnica aj dnes večer o 20:35 na JOJke.

Tagy: Nemocnica