Noël Czuczor zo seriálu Nemocnica si nedal servítku pred ústa: TIETO témy sú v rozhovore so ženou tabu!

S vplyvom ide ruka v ruke aj zodpovednosť a uvedomuje si to aj herec z najočakávanejšieho seriálu Nemocnica. Noël Czuczor sa stal totiž súčasťou rozhovoru, do ktorého síce nebol pozvaný a ako sám povedal, nevedel, ako to celé dopadne, no aj napriek tomu cítil potrebu zareagovať. So svojou skúsenosťou sa podelil aj na sociálnych sieťach. O čo konkrétne šlo?

​O Noëlovi je známe, že rád využije svoj hlas a nebojí sa hovoriť aj o vážnejších témach. V rozhovore nám prezradil, aká téma je už podľa neho v rozhovore so ženou cez čiaru. O tom, kedy sa má stať žena matkou, je podľa Noëla skrátka nevhodné hovoriť! „Povedzme si to úprimne, ženy to majú omnoho ťažšie podľa mňa, ako my muži a príde mi neuveriteľne nefér, že si ako spoločnosť častokrát neuvedomujeme, že všetky tieto otázky ohľadom reprodukčných schopností žien sú maximálne zastaralé a nemajú v modernej dobe čo robiť a vyvíjajú obrovský tlak na ženy,“ povedal Noël v rozhovore.

„Ja som iba mal potrebu ako keby zvestovať do sveta a využiť ten kanál svoj aj na niečo, čo považujem za prospešné a ako keby zdieľať to, že to kedy či vôbec a ako bude mať žena deti a muža alebo rodinu nie je nikoho vec,“ dodal. Herec cítil potrebu podeliť sa so svojimi fanúšikmi s týmto názorom po tom, čo sa náhodou stal súčasťou rozhovoru, kde sa práve tieto otázky pýtal muž cudzej ženy. Ako nám Noël prezradil, nebolo mu všetko jedno a sám nemohol tušiť, ako dotyčný zareaguje. Ako to celé dopadlo? Dozviete sa v rozhovore!

Sledujte najočakávanejší seriál Nemocnica, v ktorom uvidíte aj Noëla, už 24. augusta na JOJke!