Ťažké osudy pacientov aj milostné zápletky! Čo odkazujú herci z Nemocnice divákom?

Videli ste už upútavku seriálu Nemocnica? Čo sa skrýva v pozadí zvučky či kampane seriálu? Aký je claim upútaviek a aký odkaz posielajú hlavné postavy zo seriálu divákom?


Zvučku, ktorú môžete počuť v rámci upútaviek pravidelne v televízii navrhla a režírovala kreatívna režisérka Barbora Kardošová. „Príbehy tých, ktorí vedia, ako vám zachrániť život, no často nevedia, ako majú žiť svoj vlastný. V novom slovenskom seriáli Nemocnica, už čoskoro, na JOJke.“ Tento claim dopĺňa nie len upútavky, ale vystihuje seriál Nemocnica, ktorý štartuje už 24. augusta. Tešiť sa totiž môžete na skutočne zaujímavé ľudské osudy, no taktiež aj na často komplikované medziľudské a milostné vzťahy samotných lekárov na oddelení urgentu. 

V rámci kampane mali možnosť hlavné postavy zo seriálu prostredníctvom krátkej výpovede k postave, ktorú stvárňujú, odkázať divákom zopár viet. Ako sa herci stotožnili so svojou úlohou?

Takto vás pozývajú sledovať seriál! Nela Pocisková, ako MUDr. Rebeka Vargová: „Ako mama viem postavu lekárky Rebeky, túžiacu po dieťati, dokonale pochopiť.“ Richard Autner, ako MUDr. Roman Varga: „Prajem nám všetkým zdravie a ak Nemocnicu, tak iba našu – televíznu.“ František Kovár, ako primár MUDr. Alojz Čierny: „Lekárov mám v rodine, tak verím, že ich ako primár nesklamem.“ Marek Majeský, ako riaditeľ MUDr. Marek Hauptmann: „Verím, že ako riaditeľ Nemocnice poteším nielen zdravotníkov v mojej rodine.“ Zuzana Kanócz, ako MUDr. Zuzana Maxová: „Čaro bieleho plášťa funguje aj medzi nami hercami. Tešíme sa na vás!“ Eva Mores, ako MUDr. Denisa Antalová: „Dúfam, že sa vďaka nám ocitnete už len v našej virtuálnej televíznej Nemocnici a tú ozajstnú nebudete potrebovať.“

Pozrite si trailer seriálu Nemocnica, ktorý štartuje už 24. augusta!