Nela Pocisková ako lekárka v reálnom živote? Kvôli TOMUTO to nemohla skúsiť!

Nela Pocisková sa už čoskoro objaví v novom seriáli Nemocnica, v úlohe lekárky - internistky, Rebeky Vargovej. Čo prezradila o svojej úlohe v seriáli?

Lekárka Rebeka, ktorú stvárňuje Nela Pocisková, bude stáť v seriáli po boku doktora Romana, s ktorým tvoria manželský pár.  Rebeka je statočná a spravodlivá a diváci sa môžu tešiť na nie len pútavý dej, ale aj skvelé herecké obsadenie, v ktorom Nela Pocisková nemôže rozhodne chýbať!

Nela nám v rozhovore prezradila, aká je Rebeka. „Je to žena, ktorá si prežíva ťažšie situácie,“ opísala svoju postavu v seriáli herečka. „Mám tam silné momenty a silné scény a myslím si, že je to veľmi dobre napísané, takže doktorka internistka,“ dodala.

Na otázku, či by si dokázala predstaviť pracovať v nemocnici, má Nela celkom jasnú odpoveď.„Úprimne, asi nie. Ja som taký typ človeka, že ja keď sa porežem na prste alebo sa len niekde pichnem a vidím krv, tak okamžite idem na zem,“ prezradila Nela. Nuž, zdá sa, že to bude mať v seriáli pestré a že podobne, ako jej ďalší kolegovia, musela scény so šitím rany doslova ustáť!

Pozrite si celý rozhovor s Nelou Pociskovou, v ktorom prezradila viac o svojej úlohe v seriáli a aj o tom, či by chcela pracovať ako lekárka aj v reálnom živote!