Tanečník Tony Porucha priznáva: Druhé bábätko teraz neplánujeme!

Aj talentovaný tanečník a herec, Tony Porucha, zahviezdi v novom seriáli Nemocnica. Rovnako, ako pôsobí na ľudí v reálnom živote, si aj v seriáli zahrá veselého a vždy dobre naladeného chlapca, záchranára. Kým jeho kariéra napreduje a doma má radosť zo synčeka Manola, na otázku o druhom bábätku má celkom jasnú odpoveď.

V rozhovore pre Nový čas Tony prezradil, že je pyšným rodičom malého Manolka, ktorého má so speváčkou, Mambou Dashou Šarközyovou, no a v otázke druhého bábätka má Tony celkom jasno. „Ďalšie dieťa zatiaľ nevieme, kedy bude. Sem-tam padne nejaká taká téma, ale zo začiatku sme boli takí, že nie, nie, nie. Dáška, keď vidí niekedy dievčatko tak hovorí, hmm, to by bolo pekné, mať dievčatko. A ja na to. No, ale budeš mať dvoch chlapcov za trest. Takže robíme si z toho srandu, ale zatiaľ reálne to nejak neplánujeme,“ prezradil Tony v rozhovore pre Nový Čas.


Ak by ste si ale mysleli, že nechcú byť veľkou rodinou, boli by ste na omyle. Pracovné povinnosti Tonyho aj jeho partnerky im to zrejme skrátka nedovoľujú. „Jedno nám zatiaľ stačí. A teraz, keď začína byť starší, tak to zasa začína byť ťažšie v iných oblastiach, ale ľahšie v tom, že sa dá s ním porozprávať, dať na stráženie babke a my môžeme začať dýchať ako keby už aj osobnostne, a to druhé dieťatko by bolo zasa také, že sa mu treba na 100 % venovať a neviem, či sa teraz ja na to natoľko cítim,“ dodal pre Nový Čas

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)