Manželka Mareka Majeského všetkých rozplakala! V Nemocnici podala bravúrny výkon. Vedeli ste, že je to ona?

Okrem našich skvelých hereckých stálic, sa v každej jednej epizóde Nemocnice premelie veľké množstvo postáv, ktoré ale majú často tak emotívne úlohy, že nám ostanú ešte dlho v pamäti. Výnimkou nie je ani táto sympatická herečka, ktorá nás všetkých dojala. Vedeli ste, že je to manželka Mareka Majeského?

Herečka Jana Majeská je manželkou skvelého herca Mareka Majeského, ktorý hrá v seriáli riaditeľa Nemocnice, Dr. Mareka Hauptmana. Na pľaci sa ale manželia nestretli bok po boku. Jana si zahrala úlohu manželky motorkára, ktorý nemal po nehode žiadne šance prežiť a lekári chceli jeho orgány darovať iným pacientom. Mimoriadne ťažká a emotívne vypätá situácia, v ktorej by nechcel byť nikto z nás, si vyžiadala silný a dôverný herecký výkon. Jana sa s touto úlohou popasovala bravúrne a určite si tým získala mnohých divákov, ktorí ostali dojatí. 

Kým v seriáli hrá Marek Majeský skôr arogantného muža, ktorý miluje intrigy, v súkromní má herec povesť džentlmena a milujúceho otca. S manželkou majú spolu dve dcérky. Jana Majeská má rovnako, ako aj Marek vyštudované herectvo ale momentálne je pre ňu zrejme prioritou rodina. Herečka si ale aj popri starostlivosti o deti rada odskočí na nakrúcanie. Vidieť ste ju mohli aj v iných úspešných seriáloch, ako napríklad Nový život či Za sklom. Pozrite si emotívny herecký výkon Jany Majeskej v seriáli Nemocnica ešte raz, vo videu hore. 

​​Seriál Nemocnica pokračuje v utorok o 20:35 na JOJke. Nenechajte si ujsť novú epizódu!