Pýtate sa na Facebooku: Kde nájdeme hudbu zo seriálu Nemocnica?

Seriál Nemocnica si vás rozhodne získal a dôkazom toho je nie len vaša divácka priazeň, ale aj vaša aktivita na našich sociálnych sieťach, na ktorých sa okrem iného pýtate množstvo otázok. Medzi najčastejšie patrí otázky patrí, kde nájdete hudbu z Nemocnice? Nech sa páči, pripravili sme pre vás kompletný playlist! Kde ho nájdete?

Nemocnica sa teší veľkej diváckej priazni, ale aj interakcii na sociálnych sieťach, kde sa nás často pýtate rôzne otázky. Najčastejšie vás ale zaujímalo, ako sa volajú jednotlivé pesničky z epizód a kde by ste ich mohli nájsť. Nezaháľali sme a pripravili sme pre vás hotový playlist na Spotify, aby ste ich mali všetky pokope. Ktorá skladba je vaša najobľúbenejšia? 

Samozrejme, playlist vždy aktualizujeme, aby vám v ňom nechýbala ani jedna skladba. Teší nás, že vás pesničky z Nemocnice zaujali na toľko, že si ich chcete púšťať aj vy. Nečudujeme sa, všetko sú to perfektné hudobné pecky!  Kompletný zoznam skladieb a hotový playlist seriálu Nemocnica nájdete po kliknutí TU.

Ak by ste si chceli playlist vyhľadať sami, použite kľúčové slová Nemocnica – seriál TV JOJ.

Počúvajte s nami a sledujte seriál Nemocnica, ktorý pokračuje ďalšou epizódou už vo štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica