Iskrí to medzi seriálovou Denisou a Romanom aj v skutočnosti? Eva Mores prezradila viac!

Milostným scénam sa vo svojej hereckej kariére zrejme nevyhne žiaden herec. Výnimkou nie je ani talentovaná herečka Eva Mores, ktorá stvárňuje v seriáli Nemocnica anestéziologičku Denisu. Aj v Nemocnici nechýbajú takéto scény. Iskrí to ale medzi hercami aj v skutočnosti?

Seriálová Denisa je v Nemocnici zaľúbená do Romana Vargu, ktorého stvárňuje jej herecký kolega Richard Autner. Práve s ním má v seriáli zopár milostných scén a ako sama tvrdí, väčšinou je ich nakrúcanie celkom vtipné. „Nakrúcanie takýchto scén je veľmi smiešne. Najnáročnejšie na tom je sa proste nesmiať. A špeciálne tá kombinácia ja a Richard. Niekedy s tým máme trošku problém, že nám je do smiechu z toho. Je nám to trošku také, nie úplne prirodzené. Myslím si, že v reálnom živote by sme my dvaja o seba asi nezakopli v tomto smere a zároveň aj preto sa nám spolu tieto scény dobre točia,“ prezradila Eva Mores.

​Celkovo je ale Eva typ herečky, ktorá sa pri nakrúcaní takýchto scén necíti až tak komfortne. „Ja som herečka, ktorá v zásade nemá moc rada tieto scény,“ dodala herečka. Viac sa dozviete v rozhovore HORE vo videu. 

Sledujte Evu Mores v seriáli Nemocnica už vo štvrtok o 20:35 na JOJke!