Rebeka to poriadne pokašle: Noëla nabonzuje primárovi a on na nej nenechá nitku suchú!

Po romantike príde ostrá hádka. Noël aktuálne neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Spomienky, ktoré ho dobehli priamo v službe, akosi nezvládol a nevedel im čeliť inak než alkoholom. To sa nepáči ľuďom, ktorým na ňom záleží a budú mu chcieť pomôcť. No, ako sa hovorí, pomôcť sa dá len tomu, kto o to stojí…

Noël minule nezvládol tlak spomienok a okrem liekov na upokojenie siahol aj na fľašu s alkoholom. A to rovno v službe. Keďže pod vplyvom alkoholu mohol ohroziť zdravie svojich pacientov i koniec koncov aj svoju kariéru, Rebeka sa rozhodne, že mu bude pomáhať. Začne tým, že mu navrhne, že mu dá každé ráno fúkať do detekčnej trubičky. „Pri čine“ ich však pristihne primár Ondruš a v sekunde to vyhodnotí tak, že Noël má asi problém s alkoholom.

Aby sa presvedčil, či je to naozaj pravda, zavolá si k sebe Rebeku a tá mu nedokáže ďalej klamať. Povie mu celú pravdu, čo Ondruša poriadne vytočí. Ako namydlený blesk vybehne za Noëlom a pohrozí mu výpoveďou. Nešťastnému mužovi okamžite dopne, že primár má informácie z prvej ruky a to od Rebeky. Keď sa s ňou potom osamote stretne v izbe lekárov, poriadne jej vyčistí žalúdok a nenechá na nej nitku suchú. Vykričí jej, aby sa prestala starať do životov druhých a začala riešiť ten vlastný. Podarí sa to ešte medzi nimi urovnať? Zvládne Noël ťažké obdobie aj s triezvou hlavou?

Sledujte najobľúbenejší slovenský seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!