Všimli ste si tú neskutočnú podobu? V Nemocnici hrá aj dcérka Mariána Mitaša! Pozrite, aká je rozkošná!

V každej epizóde Nemocnice máte možnosť vidieť množstvo osvedčených, ale aj nových tvárí a sem tam sa medzi nimi objaví niekto talentovaný aj vďaka náhode. To bol aj prípad obsadenia dcérky Mariána Mitaša, Dorotky.

Dorotka Mitašová hrá v seriáli Nemocnica Klárku, dcérku doktora Adama Ondruša. Na pľaci sa tak objavujú ako otec aj dcéra, pričom je to tomu tak aj v ich reálnom živote. Je tak milé sledovať, ako im to spolu na nakrúcaní pristane.

Ako prezradila PR manažérka JOJky, Katarína Nosková, obsadenie Dorotky do tejto úlohy bola skôr náhoda. „Dorotka bola viackrát pozrieť na nakrúcaní seriálu Nemocnica s otcom Mariánom Mitašom. Všetko okolo nakrúcania ju zaujímalo, páčilo sa jej tam a po rozhovore s režisérom Jánom Novákom dostali ponuku, aby práve ona hrala jeho seriálovú dcéru. Tejto úlohy sa zhostila vynikajúco a ako Klárku Ondrušovú ju diváci môžu vidieť na obrazovkách JOJky vo viacerých častiach Nemocnice,“ prezradila Katarína Nosková. 

Anna Nováková a Dorotka Mitašová v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

To, že sa seriálová Klárka podobá na herca Mariána Mitaša si všimli verní diváci Nemocnice, ktorí sa na to pýtali aj na našich sociálnych sieťach. Herec sa tým ale nikdy nechválil, aby si ľudia nemysleli, že ju do seriálu pretlačil. Musíme uznať, že je Dorotka naozaj talentovaná a že si v Nemocnici vedie výborne. Divákom sa páči a svedčia o tom aj ich pozitívne ohlasy.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!