Do Nemocnice prichádza manipulátorka: Petra Vajdová poriadne zamieša karty! Herečka prezradila viac!

Herečka Petra Vajdová prichádza do Nemocnice ako nová lekárska posila. Zdá sa, že poriadne zamieša karty!

Už v dnešnej epizóde Nemocnice sa môžete tešiť na herečku Petru Vajdovú, ktorá sa už síce v niekoľkých epizódach objavila, no až tentokrát prichádza ako lekárka - psychiatrička. „Moja postava sa volá Vilma Hauptmanová a vlastne je to teraz už ex manželka riaditeľa nemocnice, Mareka Majeského a prichádza za ním preto, lebo chce aby ju zamestnal, pretože je psychiatrička. On ju nechce zamestnať ale vďaka jeho známosti, ktorú tam on má, ma do tej nemocnice prijme,“ prezradila Petra bližšie informácie o svojej úlohe v seriáli.

Zdá sa, že nová doktorka využije svoje schopnosti, ktoré na prácu s ľuďmi ako psychiatrička rozhodne má a bude sa snažiť získať si všetkých na svoju stranu. Ako prvú si vezme na paškál práve doktorku Zuzanu Maxovú, ktorú v seriáli stvárňuje herečka Zuzana Kanócz. „Je to skôr taká negatívna postava. Tá žena je taký machiavelský typ, ktorý manipuluje s ľuďmi a na každého vie, ako má ísť, čiže tam robí dosť také „rošambo“ medzi hlavnými postavami. Vo vnútri je ale dosť krehká,“ dodala Petra ešte k svojej postave v Nemocnici.

Petra doplnila skvelý herecký tím a sama tvrdí, že sa pri čítaní textov aj veľa nasmejú. Na nakrúcaní je vždy skvelá atmosféra. Najviac si ale pochvaľuje prácu s režisérom, Jánom Novákom. „Pán režisér Novák je neuveriteľne pripravený, kreatívny a my máme za stolom čítačky a on nám vizuálne ukazuje, kde máme stáť a robí s nami herecky, čo som nezažila pri takýchto seriáloch, že je čas na to, aby mi vysvetlil, prečo toto práve teraz hráme,“ opísala herečka, ako prebieha samotné nakrúcanie. Viac sa dozviete v rozhovore, vo videu hore! Petru môžete sledovať v Nemocnici už dnes večer. 

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!